Sport en Spel 2021?

Met pijn in het hart heeft de kampstaf ook dit jaar besloten dat het Sport en Spelweekend 2021 geen doorgang kan vinden vanwege het coronavirus. Helaas wordt het weekend, net als vorig jaar, afgelast. De kampstaf onderzoekt wel een alternatief om 2021 toch een Sport en Speltintje te geven.

De huidige situatie rondom het coronavirus neemt te veel onzekerheden en risico’s met zich mee om het jaarlijks terugkerende weekend in de welbekende vorm te organiseren. Helaas is dit op dit moment het enige verstandige besluit wat genomen kan en moet worden.

Alternatief?
De kampstaf is momenteel bezig met de organisatie van een alternatief, namelijk een Sport en Speldag op zaterdag 29 mei 2021. Of dit doorgaat, is uiteraard afhankelijk van de coronasituatie in die periode én van de organisatorische mogelijkheden. Daar heeft de kampstaf geen invloed op, maar zij doet er wel alles aan om samen met vele vrijwilligers een leuke, onvergetelijke dag neer te zetten voor de kinderen van groep 4 t/m 8.

Zaterdag 29 mei
De kampstaf hoopt iedereen snel te kunnen informeren over de precieze plannen en vraagt alle kinderen en ouders 29 mei alvast te omcirkelen in de agenda. Via deze website en onze sociale media wordt steeds iets meer bekend.

Sport en Spel de Kwakel