Coördinator midgetgolf gezocht [UPDATE: gevonden!]

Zowel voorafgaand aan als tijdens het weekend zijn er vele vrijwilligers actief om Sport & Spel tot een succes te maken. Zo ook op zaterdagmiddag, zondagochtend en zondagmiddag, als de kinderen het Sport & Spel gedeelte afwerken en langs het onderdeel ‘midgetgolf’ komen. Daar zit bij elke baan een ouder of andere vrijwilliger klaar om de kinderen te begeleiden.

Om te zorgen dat er genoeg vrijwilligers aanwezig zijn, zijn we op zoek naar een coördinator midgetgolf. Iemand die, in aanloop naar het weekend, het leuk vindt om ouders bereid te vinden een of meerdere dagdelen te komen helpen!

Heb je interesse, neem dan even contact met ons op via het contactformulier. Je kunt je natuurlijk ook aanmelden als je wil komen helpen tijdens het weekend wil helpen met de midgetgolf!

UPDATE: er zijn drie ouders gevonden die deze taak op zich hebben genomen! Wil je komen helpen met het begeleiden van de midgetgolf, meld je dan aan bij Tinka Pouw, Marloes Verbruggen of Idske Meijer of vul het contactformulier in.