Editie 2017 zit er weer op…

Wauw, wat hebben weer een fantastisch Sport & Spel mogen beleven met elkaar! Het weer werkte hartstikke goed mee, de vrijwilligers hebben weer alle inzet getoond en … vergeten we nu bijna de gezelligheid van alle kinderen?! Dat was natuurlijk het belangrijkste!

Het thema van dit 42ste Sport & Spel weekend was Dance dance dance. Op vrijdagmiddag kwamen al onze flamenco danseressen, ballerina’s, jumpstylers, linedancers, enzovoorts aan bij het tentenkamp om het beste plekje in hun groepstent te veroveren. Tijdens de opening werden zij begroet door een heuse flower power choreograaf die de spierballen van de leiders en leidsters van de groepen flink op de proef stelde met het survival openingsspel. Daarna lekker pannenkoeken gegeten in de grote tent en ’s avonds gingen alle dansers en danseressen los in de disco! Uitrusten deden sommigen bij de spelletjes en de swingo in de kantine.

Sport & Spel = veel keten + weinig slaap
Het bleef beide avonden nog lang onrustig op het tentenkamp dit jaar. De kinderen hebben de leiding flink uitgetest! Zaterdagochtend vertrokken ze naar Poldersport en daar werd door velen een nat pak gehaald. Snel douchen want het slootwater bleek toch nog erg fris! Zaterdagmiddag en zondag overdag hebben ze – ondanks de weinige uren slaap – fanatiek meegedaan met de vele spelletjes die op het terrein te vinden waren.

Dance dance dance
Wat is Sport en Spel zonder een lekker bord patat op zaterdag?! Met zo’n stevige maaltijd konden de kinderen goed voorbereid het avondprogramma in, want daar moest een moeilijke dans ingestudeerd worden. Die dans hebben we met z’n allen nog eens gedaan tijdens de sluiting op zondagmiddag, wat was dat een mooi gezicht voor alle ouders en andere belangstellenden!

Zaterdagavond was er daarnaast een casino en een leuke show waarin de jongens tegen de meisjes een dance battle moesten doen. Ook de leiders en leidsters moesten dansen en werden beoordeeld door de kinderen. Iedereen wilde natuurlijk winnen. Er was een strenge jury dus dat was niet makkelijk!

Kinderen, vrijwilligers en sponsors bedankt! Op naar onze 43ste editie van vrijdag 1 t/m zondag 3 juni 2018!

Bekijk hieronder de afsluiting met de door iedereen ingestudeerde dans! Voor foto’s zie de pagina Foto’s Sport & Spel 2017.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *